Companii

Deloitte/ZF CFO Summit 2020. Directorii financiari: Pentru ca în România să se reia investiţiile, este nevoie cât mai repede de un plan concret al guvernului pentru stimularea acestora

♦ Directorii financiari se uită în această perioadă la cum să asigure lichiditatea companiilor şi să deschidă noi linii de finanţare ♦ Revenirea economică nu va fi în V, cum speră guvernul, dar şefii departamentelor financiare ale companiilor rămân optimişti.

Directorii financiari din România rămân într-o oare­care măsură opti­mişti cu privire la evo­lu­ţia businessului şi a economiei, însă susţin că, pentru a creş­te atât businessul, cât şi economia Româ­ni­ei, este nevoie de investiţii în spe­cial în aceas­tă perioadă. În acest sens, compa­niile mari aşteaptă în con­ti­nuare planul gu­vernamental cu mă­suri con­crete pen­tru sprijinirea investiţiilor, este una dintre concluziile primei ediţii a evenimentului CFO Summit 2020, or­ga­nizat de Deloitte în parteneriat cu Ziarul Financiar.

„Optimsmul cu care rămânem nu in­clude neapărat perspectiva investiţi­ilor, mai ales în absenţa sprijinului substan­ţial al statului în realizarea aces­tuia. Există aşteptări legitime cu privire la intervenţia statului. Directorii finan­ciari au nevoie de claritate, predic­ti­bi­li­ta­te şi sunt aşteptate mai multe şi mai am­biţioase măsuri de sprijin ale inves­ti­ţiilor“, a declarat Alexandru Reff, coun­try managing partner România şi Moldova în cadrul companiei de audit şi consultanţă Deloitte.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.