Companii

Delfincom isi vinde spatiile comerciale

20.09.2004, 00:00 245

Compania inchiriere a spatiilor comerciale Delfincom Bucuresti a obtinut in primul semestru al anului un profit de 7 miliarde lei (193.000 euro), cu 28% mai redus in lei comparativ cu profitul obtinut in perioada similara a anului trecut.
Veniturile companiei au atins pe primul semestru 25,6 miliarde lei (631.000 euro), cu 42% mai reduse in lei comparativ cu veniturile totale aferente aceleiasi perioadei din 2003.
Compania a convocat AGEA pentru data de 4 octombrie, in vederea aprobarea vanzarii prin negociere directa a 11 active din Bucuresti, suma preturilor de pornire a negocierilor fiind de aproape jumatate de milion de euro.
In prima jumatate a anului, veniturile din vanzarea marfurilor au fost de doar 6,3 miliarde lei, una din cauzele importante fiind schimbarea ofertei comerciale in zona de influenta a unitatilor companiei prin aparitia supermarketurilor si indreptarea unei parti importante a cumparatorilor spre oferta acestor tipuri de magazine. Veniturile din prestari servicii, chirii, redevente, asocieri au fost in suma de 8,3 miliarde lei, cea mai mare pondere in cadrul acestora, de 64%, detinand-o veniturile din asocieri.Delfincom este detinuta de stat prin intermediul AVAS, care controleaza 59,2% din actiuni.
Actiunile Delfincom sunt listate pe RASDAQ, aceste titluri incepand cu data de 16 septembrie, fiind tranzactionate prin sistemul tehnic al Bursei de Valori. Ultima tranzactie cu actiunile Delfincom s-a perfectat la pretul de 57.000 lei/actiune, la acest pret, capitalizarea bursiera a companiei fiind de 1,5 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO