Companii

Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească, urcă spre afaceri de 2 mld. euro, dacă îşi menţine ritmul actual de creştere: 500 mil. lei în plus în fiecare semestru

Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială...

Autor: Bogdan Alecu

16.10.2019, 07:00 3661

Dedeman Bacău, cea mai mare companie antre­prenorială din România, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a înregistrat în S1/2019 un avans de 15% al cifrei de afaceri, la peste 3,5 miliarde de lei (745 de milioane de euro), potrivit datelor publice. Oficialii companiei nu au oferit niciun comentariu pe această temă.

Dacă vor menţine ritmul de creştere până la finalul anului, Dedeman va ajunge la aproape 1,8 miliarde de euro cifră de afaceri în 2019. Mai mult, dacă ritmul va fi menţinut şi anul viitor, Dedeman va ajunge în 2020 în jurul valorii de 2 miliarde de euro, la patru ani de când au trecut pragul de 1 miliard de euro.

Retailerul de bricolaj a ajuns la finalul anului trecut la o reţea de 49 de magazine după ce în septembrie anul trecut a deschis magazinul din zona Pantelimon din Bucureşti, în urma unei investiţii de 15 milioane de euro. Acesta este al şaselea magazin din Bucureşti al reţelei fondate de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl.

Dedeman are deja în lucru un al şaptelea magazin în zona Prelungirea Ghencea din Capitală, fiind primul retailer de bricolaj care „atacă“ acea zonă rezidenţială unde s-a construit foarte mult în ultimii zece ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO