Companii

Decathlon şi Casa Rusu au inaugurat două magazine în Aushopping Satu Mare, după ce proprietarii centrului comercial au investit 11,5 mil.euro în dublarea suprafeţei de vânzare

Decathlon şi Casa Rusu au inaugurat două magazine în...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2019, 16:11 511

Retailerii Decathlon şi Casa Rusu au inaugurat astăzi două magazine în Aushopping Satu Mare, dezvoltat de compania imobiliară Ceetrus (fostul Immochan), în condiţiile în care centrul comercial derulează investiţii de 11,5 milioane euro pentru dublarea suprafeţei totale de vânzare.

Noul Decathlon are o suprafaţă de 1.480 de metri pătraţi, în timp ce Casa Rusu are o suprafaţă de peste 1.300 de metri pătraţi.

În plus, pe segmentul de mobilă&deco, în centrul comercial din Satu Mare există şi magazinul Laguna, un retailer local cu produse de mobilier şi tapiţerie destinate uzului rezidenţial, dar şi industriei ospitalităţii.

Noul strip mall dublează suprafaţa centrului comercial, care, în urma extinderii, va atinge o suprafaţă închiriabilă de peste 25.000 mp. În plus, proiectul este completat cu un spaţiu exterior de 4.000 mp dedicat relaxării şi petrecerii timpului liber.

Lucrările de amenajare a zonei de divertisment, care include un cinema cu 5 săli operat de Cinema One şi o zonă de food court, vor fi finalizate până la finalul anului.

Immochan, filiala imobiliară a grupului de retail Auchan, şi-a schimbat anul trecut numele în Ceetrus, pentru a marca o schimbare de strategie: dacă până acum francezii se orientau în special pe retail, strategia actuală presupune orientarea spre dezvoltare de proiecte cu funcţiuni mixte.

În prezent  Ceetrus administrează o reţea de 23 de centre comerciale la nivel naţional: Drumul Taberei, Crângaşi, Vitan, Titan, Berceni şi Pallady din Bucureşti, Coresi Shopping Resort din Braşov şi centrul comercial Auchan Bradu din Piteşti, dar şi fostele galerii Real din: Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Timişoara şi Târgu- Mureş.

De asemenea, compania are în plan dezvoltarea de noi proiecte în Bucureşti, Satu Mare, Sibiu, Cluj şi Craiova.

În 2016, compania a intrat şi pe segmentul rezidenţial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development, şi pe cel office, prin Coresi Business Campus Braşov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO