Companii

Decathlon redeschide magazinul din Pallady, după dublarea suprafeţei de vânzare

Decathlon redeschide magazinul din Pallady, după...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2017, 14:28 910

Decathlon redeschide astăzi magazinul din centrul comercial Pallady, după finalizarea unor lucrări de extindere în urma cărora suprafaţa unităţii s-a dublat, la 4.200 mp.

Aceasta este cea de-a doua inaugurare din acest an a companiei, după deschiderea primului magazin la Botoşani. Reţeaua magazinelor Decathlon cuprinde 20 de spaţii comerciale şi magazinul online.

“Ne bucurăm că dezvoltarea din acest an a reţelei de magazine presupune, pe lângă deschiderea unor noi spaţii comerciale, şi modernizarea celor existente deja. În Bucureşti suntem prezenţi cu 4 puncte de desfacere, care adună în fiecare săptămână peste 32.000 pasionaţi de sport şi iubitori de mişcare. Pentru a-i bucura cu experienţe cu adevărat speciale, magazinul Decathlon din Pallady este primul care se bucură de o extindere: dublarea spaţiului. Suntem siguri ca noul concept va fi extrem de apreciat de toţi iubitorii sportului şi sperăm să îl implementăm şi în cadrul altor magazine”, a declarat Gabriel Iliescu, Director de magazin Decathlon Pallady.

Procesul de modernizare şi extindere a durat 5 luni, iar reprezentanţii Decathlon se aşteaptă la o creştere a numărului de vizitatori cu 40% până la sfârşitul anului în acest punct de desfacere. Magazinul din Pallady este primul spaţiu extins din Bucureşti. În magazin sunt disponibile peste 8.000 de modele şi echipamente, precum şi un spaţiu mai mare pentru testare. 

Cel mai recent magazin Decathlon a fost deschis la Botoşani, fiind al cincilea din regiunea Moldovei.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO