Companii

De la zero la un miliard: FAN Courier şi-a majorat afacerile cu 27% şi a depăşit pragul de 1 miliard de lei

De la zero la un miliard: FAN Courier şi-a majorat...

Autor: Miruna Diaconu

16.02.2021, 00:07 9496

Compania antreprenorială FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, a ajuns la afaceri de 1 mld. lei, după un avans de 27% faţă de anul anterior ca urmare a majorării activităţii generate de comerţul online în contextul pandemiei.

„Din cauza restricţiilor impuse, multe businessuri s-au reorientat către vânzările exclusiv online, consumatorii au ales să folosească mai mult şi mai des serviciile de curierat, astfel că activitatea noastră curentă a fost luni de zile comparabilă cu vârfurile de sărbători sau Black Friday. Ne aşteptam la o creştere mai mare decât estimările iniţiale şi chiar la depăşirea pragului de 1 miliard de lei. Acum, odată cu încheierea exerciţiului financiar pentru anul trecut, rezultatele financiare confirmă efortul excepţional făcut de echipa noastră pe tot parcursul anului trecut. În 2020, afacerile FAN Courier au depăşit 1 miliard de lei“, spune Felix Pătrăşcanu, managing partner al FAN Courier.

Pentru anul acesta compania are un buget de investiţii care se ridică la 20 milioane de euro, iar una dintre cele mai importante investiţii este reprezentată de hubul de la Cluj-Napoca, care urmează să fie dat în funcţiune până la finalul anului 2021. Investiţia în noul hub este estimată la 7 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO