Companii

De la distribuţie la producţie: Compania ungară Terran, cu o fabrică de ţigle la Câmpia Turzii, a făcut afaceri de 18 mil. lei în 2018 şi mizează pe o creştere de 10%

De la distribuţie la producţie: Compania ungară...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.04.2019, 00:05 321

Toată producţia de la Câmpia Turzii ajunge pe piaţa din România ► Pentru divizia din România a Terran lucrează 29 de angajaţi.

Compania maghiară Terran, care a investit anul trecut 5 mi­lioa­ne de euro într-o fabrică de ţi­gle din beton în Cluj, şi-a ma­jorat afacerile cu 10% în 2018 şi a depăşit 18 milioane de lei. Până anul trecut, compania era pre­zentă local doar ca distribuitor.

„Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru Terran, am reuşit să finalizăm investiţia şi să inaugurăm a patra capacitate de producţie a grupului Terran şi prima din România, la Câmpia Turzii. De asemenea, ne-am atins cifrele previzionate, realizând creşteri atât la cifra de afaceri, cât şi la volumul vân­dut. Astfel, în 2018 am înre­gis­trat o cifră de afa­ceri de peste 18 mil. lei şi un profit de 340.000 lei“, spune Kocsis Szilveszter, director la Terran România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO