Companii

De la 100 mil. euro la faliment: Lichidatorul vinde ultimele „bucăţi” din portofoliul distribuitorului Top Brands

De la 100 mil. euro la faliment: Lichidatorul vinde...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.08.2016, 00:04 417

Capital Insol, lichidatorul judiciar al companiei de distribuţie Top Brands Distribution care a intrat recent în faliment, vinde active în valoare de peste 90.000 de euro (inclusiv TVA) ale distribuitorului aflate în judeţul Neamţ, arată datele din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Astfel, pe data de 17 august Capital Insolv va scoate la licitaţie un activ care este com­pus dintr-un teren intra­vilan de 6.600 mp, un teren extra­vilan de 1.400 mp şi puţ captare apă în comuna Bodeşti, judeţul Neamţ, activ care are un preţ de pornire de 63.000 de euro ( fără TVA).

De asemenea, tot din judeţul Neamţ compania scoate la licitaţie şi bunuri mobile care constau în aparatură birotică, mobilier şi instalaţii de ventilaţie la un preţ de pornire de peste 6.000 de euro (fără TVA). În plus, în cadrul licitaţiei se regăsesc aparatură birotică, mobilier şi instalaţii de ventilaţie situate în Otopeni (jud. Ilfov). Top Brands Distribution, companie controlată de Malgiers Enterprises LTD înregistrată în Cipru şi Top Brands Holding, a intrat în faliment în urmă cu mai puţin de un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO