Companii

David Evans, Optim Project Management: Deşi dezvoltarea de noi clădiri de birouri a încetinit, am fost implicaţi în mai multe proiecte de remodelare, în special pentru companii din zona de tehnologie

INTERVIU

David Evans, Optim Project Management: Deşi dezvoltarea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.11.2021, 00:04 309

Ultimul an şi jumătate a fost unul provocator pentru compania pe care o conduce David Evans, care avea în derulare numeroase proiecte de hoteluri, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemie.

Remodelarea birourilor a fost una dintre nişele câştigătoare pentru compania din domeniul construcţiilor Optim Project Management, care coordonează lucrările de construcţii de pe şantiere, din momentul achiziţiei terenului până la livrarea proiectului.

Într-o perioadă în care lucrările noi pe zona de office au pus frână, reamenajarea spaţiilor deja existente a fost o miză.

„Concret, atunci când dezvoltatorul are o clădire, chiriaşul vine şi spune ce  activităţi vrea să deruleze în spaţiul pe care îl închiriază, câţi angajaţi are, de ce are nevoie. Noi ne ocupăm de organizarea spaţiului împreună cu arhitecţii, facem designul, găsim subcontractori“, spune David Evans, director al Optim Project Management.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO