Companii

Daniel Mischie, CEO al City Grill: Masa de prânz este tot mai des servită la birou sau acasă. Traficul şi confortul de a mânca acasă sau în locurile special amenajate de la locul de muncă vor înlocui pe termen lung prânzul în oraş

Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill

Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill

Autor: Cristina Bellu

30.05.2019, 15:32 379

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria resta­urantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, estimează venituri de 42 mil. euro pentru anul în curs, în creştere cu 11% faţă de rezultatul obţinut în 2018.

Businessul pornit în urmă cu 15 ani cu o unitate localizată în cartierul Primăverii din Ca­pitală şi cu 50 de angajaţi a ajuns să de­ţină în prezent 9 branduri, 18 restaurante şi cafenele şi o să gestioneze o echipă formată din 1.350 de persoane, Grupul City Grill fiind unul dintre cei mai importanţi anga­ja­tori români care activează în industria HoReCa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO