Companii

Daniel Grigorescu, fostul CEO al lanţului Pizza Dominium, a lansat alături de un partener un proiect HoReCa de la care aşteaptă vânzări de 100.000 de euro pe lună

Baba Yaga are zilnic trei meniuri - mediteranean, balcanic şi nord-american - care nu se repetă timp de trei săptămâni.

Baba Yaga are zilnic trei meniuri - mediteranean, balcanic şi nord-american - care nu se repetă timp de trei săptămâni.

Autor: Cristina Roşca

10.01.2022, 17:45 2121

♦ Proiectul Baba Yaga vinde meniuri zilnice de mâncare sănătoasă l Preţul pentru trei mese şi două gustări începe de la 75 de lei (15 euro) pe zi ♦ Lansat în urmă cu mai puţin de un an, businessul a ajuns la 100-140 de comenzi pe zi ♦ Această piaţă a meniurilor zilnice sănătoase sau pentru slăbit a început să se dezvolte acum 3-4 ani în România.

Daniel Grigorescu, executivul care a condus lanţul de pizzerii Pizza Dominium până în 2018, anul în care grupul polonez a ieşit de pe piaţa din România, a lansat un proiect propriu în industria HoReCa. În Baba Yaga, el este asociat cu George Teodorescu, un an­tre­prenor care are experienţă în dome­niul ospita­lităţii, lu­crând 25 de ani pe vase de croazieră.

„Am lansat pro­iectul în aprilie 2021, dar am început să lu­crăm la el din august 2020. George Teodorescu, parte­ner­ul meu, a fost un an de zile în ţară, dar a plecat în sep­tembrie din nou pe un vas de croa­zie­ră“, spune Daniel Grigorescu, care se ocu­pă acum de ma­nagementul Baba Yaga.

El adaugă că după ce a plecat de la Pizza Dominium a activat în domeniul crypto, fiind încă de dinainte pasionat de calculatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO