Companii

Daniel Ben -Yehuda, şeful complexului Parc Hotels din nordul Capitalei, un business de 20 mil. lei în 2020: Gradul mediu de ocupare se ridică la 30-40%

Daniel Ben -Yehuda, şeful complexului Parc Hotels

Daniel Ben -Yehuda, şeful complexului Parc Hotels

Autor: Mirabela Tiron

15.12.2021, 17:00 650

♦ Turiştii din Israel nu au mai venit, iar companiile au organizat puţine evenimente.

Complexul hotelier Parc Hotels, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din nordul Capitalei, va finaliza anul acesta cu afaceri mai mari cu 10%, avans pe care îl estimează şi pentru anul viitor, potrivit oficialilor com­paniei.

„A fost un an di­ficil, segmentul de busi­nesss travel s-a diminuat mult, turiştii din Israel nu au mai venit din cauza pandemiei, tarifele pe cameră au scăzut, încercăm să supravieţuim acestei perioade. Com­paniile mai organizează seminarii, dar cu număr redus de participanţi“, a spus pentru  ZF Daniel Ben -Yehuda, şeful complexului Parc Hotels.

Cele două hoteluri din nordul Capitalei, Ramada Parc şi Ramada Plaza, clasificate la patru stele, cumulează 567 de camere şi formează complexul Parc Hotels.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO