Companii

Dan Tudose, E-acumulatori: Costul instalării unui sistem fotovoltaic este de 5-6% din valoarea unei investiţii într-o locuinţă nouă. Amortizarea se face în maximum cinci-şapte ani

Dan Tudose, director general la E-acumulatori: Panourile fotovoltaice, odată instalate, se pot folosi până la 25 de ani.

Dan Tudose, director general la E-acumulatori: Panourile fotovoltaice, odată instalate, se pot folosi până la 25 de ani.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Cristina Bellu

15.06.2021, 17:00 14186

Cheltuielile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic se ridică la 20.000-25.000 de lei pentru un sistem de 4-5 kW, care, timp de nouă luni pe ani, asigură aproape tot consumul necesar.

Investiţia într-un sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie pentru o casă se recuperează în maximum cinci-şapte ani, prin scăderile din facturi, spune Dan Tudose, director general la E-acumulatori, o platformă care distribuie baterii, acumulatori, sisteme fotovoltaice şi soluţii de stocare de energie.

„Panourile fotovoltaice au un timp de instalare foarte scurt, de una-două zile, pentru o locuinţă normală. Costul instalării sistemului este mic, de 5-6% din valoarea unei investiţii într-o locuinţă nouă, iar amortizarea investiţiei se face în maximum cinci-şapte ani“, a spus Dan Tudose la videoconferinţa ZF Economia verde, realizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO