Companii

Dan Şucu, Mobexpert: Terenurile din Timişoara şi Cluj au ajuns mai scumpe decât în Bucureşti

Dan Şucu, Mobexpert: Terenurile din Timişoara şi Cluj...

Autor: Roana Rotaru

11.06.2018, 00:07 2115

Magazinele Mobexpert din Băneasa şi Pipera, ambele situate în nordul Capitalei, au înregistrat cele mai mari vânzări din întreg lanţul de magazine Mobexpert, în timp magazinele din Timişoara şi Cluj au înregistrat cele mai mici vânzări, potrivit datelor analizate de ZF.

„Magazinele din Timişoara şi Cluj sunt printre primele deschise, au dimensiuni mici, de 2.000 de metri pătraţi, respectiv 1.000 de metri pătraţi. Intenţionam să le vindem pe acelea şi să construim altele noi. Din păcate, terenurile sunt foarte scumpe în Timişoara şi Cluj, chiar mai scumpe decât în Bucureşti. Nu ne interesează să închiriem spaţii în oraşele respective“, a spus Dan Şucu.

Până la toamnă, Mobexpert va construi un showroom de 10.000 de metri pătraţi în Constanţa, în urma unei investiţii de 7 mil. euro. „În Constanţa deschidem anul acesta, prin septembrie-octombrie, unul dintre cele mai frumoase magazine, cu o suprafaţă de 10.000 de metri. Investiţia se ridică la 7 mil. euro. În mod normal, în fiecare an ar trebui să deschidem un nou magazin. E o problemă de oportunitate.“ Reţeaua de 14 magazine Mobexpert, deţinute de antreprenorul Dan Şucu, a vândut mobilier de peste 433 mil. euro (95 mil. euro) în 2017, în creştere cu circa 13% faţă de anul precedent, potrivit unei analize făcute de ZF pe baza datelor de la mfinante.ro. ZF a analizat cifrele de afaceri ale companiilor cu activităţi de comerţ din grupul Mobexpert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO