Companii

Dacris, furnizor de produse de papetărie, şi-a concentrat activitatea de depozitare, logistică şi office într-un singur spaţiu, în parcul logistic Logicor Mogoşoaia

Dacris, furnizor de produse de papetărie, şi-a...

Autor: Roxana Rosu

01.10.2020, 11:47 862

Dacris, o companie care importă şi distribuie produse de papetărie şi echipamente pentru birouri, de­ţinută de familia Faţi, s-a relocat într-un spatiu nou, de 4.000 mp, în parcul Logicor Mogoşoaia, unde va fi concentrată activitatea de depozitare, logistică şi office.

Anterior, Dacris ocupa patru depozite deţinute în Otopeni, pe care le va păstra pentru proiecte speciale.

Relocarea a fost intermediată  de agenţia de consultanţă imobiliară specializată în sectorul industrial Dunwell.

„Avem nevoie de unitate, eficientizarea activităţii şi a costurilor umane şi de manipulare. Astfel, ne-am extins într-un spaţiu nou, în care să ne putem organiza rapid şi să putem răspunde în cel mai scurt timp cererilor primite de la clienţii noştri. Aşa am şi reuşit să ne păstrăm business-ul pe trend ascendent de-a lungul anilor, în paralel cu digitalizarea în multiple domenii: suntem foarte atenţi la nevoile clienţilor noştri, fie că e vorba de B2B sau distribuitori”, a declarat Lidia Fati, Co-Fondator Dacris.

Odată cu relocarea Dacris, parcul logistic din Mogoşoaia ajunge la un grad de ocupare de 100%, dezvoltatorul urmând să construiască o nouă clădire, de 35,000 mp. Ne aşteptăm ca îmbunătăţirea infrastructurii din zona (Pasajul Centură Mogoşoaia; Linia de cale ferată Gara de Nord – Aeroportul Otopeni; Metroul Străuleşti) să ofere o accesibilitate sporită pentru clienţii actuali şi viitori ai parcului nostrum”, a spus Mihai Diaconescu, General Manager Logicor România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO