Companii

Cum se vede anul 2021 din retailul farma? Ilie Echim, Farmaciile Ardealul din Neamţ: Suntem optimişti că anul viitor o să fie bun, vine vaccinul, oamenii sunt mai precauţi

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Noi am urmat politica paşilor mici şi siguri, cu nişte riscuri controlate.

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Noi am urmat politica paşilor mici şi siguri, cu nişte riscuri controlate.

Autor: Georgiana Mihalache

18.12.2020, 19:00 171

♦  Cele 11 farmacii Ardealul vor încheia anul 2020 cu o creştere uşoară faţă de 2019, primul şi ultimul trimestru din an fiind locomotivele businessului.

Farmacistul Ilie Echim, care a pus în urmă cu 29 de ani bazele brandului regional de farmacii Ardealul în Piatra Neamţ, spune că şi anul 2020 va aduce creştere uşoara pentru cele 11 unităţi pe care le deţine, de circa 4-5%, în linie cu anii anteriori.

Deşi pandemia de COVID-19 a afectat puternic businessurile, afacerile din domeniul medical au funcţionat fără întreruperi, dar s-au văzut scăderi în special în trimestrele doi şi trei din an. „Primul trimestru a fost excepţional, luna martie a fost cât două luni. Şi trimestrul patru o să fie mai bun decât cel din 2020, când alţii abia supravieţuiesc, la noi e mare lucru că e creştere. În 29 de ani de activitate pe care o să-i împlinim în martie 2021 am crescut în fiecare an, deşi cu fiecare an care trece este tot mai greu“, a spus pentru ZF Ilie Echim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO