Companii

Cum puteţi lua 300.000 de lei credit cu dobândă zero, în maximum 3 zile

Cum puteţi lua 300.000 de lei credit cu dobândă zero,...

Autor: Roxana Rosu

21.09.2019, 00:00 23832

eMAG, cel mai mare retailer online din România, şi Idea:Bank lansează prima linie de finanţare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace, proiectul-pilot urmând să fie testat pe 135 de selleri, care pot  accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

eMAG va susţine integral şi din resurse proprii, în anumite condiţii, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanţare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank.

„Pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele şi pentru a oferi clienţilor eMAG o experienţă din ce în ce mai bună, partenerii noştri au nevoie să investască în oameni, produse şi servicii. Aceştia au nevoie de soluţii de finanţare rapide, pentru a rămâne competitivi într-o piaţă extrem de dinamică. Noi am investit în dezvoltarea unui program care să îi ajute să îşi crească vânzările şi, alături de partenerul nostru Idea:: Bank, le punem la dispoziţie o soluţie de finanţare pe care o pot accesa, în anumite condiţii, fără să suporte niciun cost”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Sellerii vor avea posibilitatea de a accesa, în proiectul-pilot, o linie de finanţare bazată pe valoarea medie a vânzărilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculată funcţie de istoricul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 300.000 de lei.

Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără să fie necesar ca sellerul să se prezinte la sediul băncii.

eMag a anunţat recent şi un proiect- pilot pe zona de logistică, în valoare de 1,2 milioane euro, dedicat tot sellerilor de pe Markeplace.

eMAG Marketplace a atras peste 29.000 de selleri în toate cele patru ţări unde eMAG este prezentă, în România, Ungaria, Bulgaria şi Polonia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO