Companii

Cum a fost relaţia companiilor cu băncile în pandemie? Ovidiu Bucătaru, Grup Şerban Holding, cu afaceri în agricultură: Băncile au înţeles impactul pandemiei asupra companiei

Ovidiu Bucătaru, director financiar al Grupului Şerban Holding

Ovidiu Bucătaru, director financiar al Grupului Şerban Holding

Autor: Florentina Niţu

01.04.2021, 19:40 336

„Pentru anii 2020-2021 avem proiecte de investiţii bugetate pentru care am regăsit un real interes din partea băncilor“.

Ovidiu Bucătaru, director finan­ciar în cadrul Grupului Şerban Holding, care are peste 13.000 de hectare cul­ti­va­te cu cereale şi oleagi­noa­se, 400 de hectare de­dicate legu­mi­cul­tu­rii, trei ferme de creş­tere a pui­lor şi cinci bă­cănii, spu­ne că băn­cile au de­ve­nit par­teneri ai com­paniei în 2020, în­ţe­legând impactul pan­demiei de COVID-19 asupra activităţii.

„Pentru anii 2020-2021 avem proiecte de investiţii bugetate pentru care am regăsit un real interes din partea băncilor, cu care ne aflăm într-o relaţie bilaterală, exprimân­du-şi intenţia de a creşte ex­punerile pe Grup Şerban Holding“, a spus Ovidiu Bucătaru, direct­or financiar în cadrul Grupului Şerban Holding, cu afa­ceri de 74 de milioane de euro în 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO