Companii

Cum a fost relaţia companiilor cu băncile în pandemie? Maria Croitorescu, CON-A: Băncile şi-au gestionat mult mai bine relaţiile de business şi au acordat sprijin clienţilor cu care colaborează

Cum a fost relaţia companiilor cu băncile în pandemie?...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.03.2021, 17:00 252

Clienţii companiei, în mare parte multinaţionale care activează în zona construcţiilor, au continuat proiectele începute sau bugetate, iar băncile au observat acest ritm de lucru şi au făcut oferte bune în privinţa finanţărilor, ţinând cont de context.

Sistemul bancar a devenit mai flexibil în con­textul pandemiei şi a venit cu oferte bune într-un mediu economic incert, este concluzia trasă de departamentul financiar al construc­torului CON-A, după un an de pandemie.

„Relaţia cu băncile cu care lucrăm în prezent, în acest an atipic, o evaluez ca fiind foar­te bună, mult îmbunătăţită faţă de alte pe­rioade anterioare de criză. Ele şi-au ges­tio­nat mult mai bine relaţiile de busi­ness, au mo­nitorizat şi înţeles mai bine fiecare in­dustrie şi au acordat sprijin clienţilor cu care colaborează. Sistemul bancar, în general, a devenit mai flexibil şi mai atent la nevoile clienţilor săi, mai ales unde a existat o colaborare îndelungată“, spune Maria Croitorescu, director economic la CON-A.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO