Companii

Lituanienii de la Hanner fac apartamente de lux în fosta fabrică de bere Griviţa

Lituanienii de la Hanner fac apartamente de lux în fosta...

Autor: Bogdan Alecu

10.03.2017, 00:07 6212

Dezvoltatorul imobiliar li­tu­a­nian Hanner Holding va demara în partea a doua a acestui an proiectul de pe platforma fostei fabrici de bere din zona Orhideea, cel mai nou pol de birouri din Capitală, care va inclu­de atât locuinţe de lux, cât şi office.

„Construcţia proiectului va înce­pe în semestrul doi al acestui an, ime­diat ce vom obţine toate auto­riza­ţiile necesare dezvoltării proiectului. Aproa­pe jumătate din întregul pro­iect va include lucrări de reconversie a unor clădiri monument istoric, pro­ces în care avem alături o echipă de arhitecţi cu experienţă. Pe acest teren am ales să realizăm un proiect mixt, care va include conversii, restaurări, lucrări noi structurate în două mari zone: una de office cu spaţii comer­ciale la parter şi zonă de rezidenţial“, a declarat Silviu Grigorescu, direc­to­rul general Hanner România.

Pe segmentul de birouri Hanner va intra în competiţie directă cu pro­iec­tele The Bridge (Forte Partners), Orhi­deea Towers (CA Immo), Cam­pus 6 (Skanska pe platforma Pumac) şi Bucharest Business Garden (Vas­tint) deja anunţate şi care vor fi gata în­cepând cu a doua parte a acestui an, respectiv din 2018.

„Un segment important din to­ta­lul clădirilor-monument va fi con­ver­tit în spaţii office. Vor exista şi spaţii de birouri în clădirile noi. Noile biro­uri sunt menite să genereze un nou pol pentru industrii creative şi antre­pre­noriat local şi să acomodeze com­pa­nii de talie medie“, a spus Silviu Gri­gorescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO