Companii

Cristina Voicu, fondatoarea cofetăriei Sweet Ela, s-a adaptat crizei sanitare şi deschide din 2021 un magazin online pentru prăjituri

Numele Sweet Ela face trimitere la bunica antreprenoarei Cristina Voicu, de la care a preluat pasiunea pentru prăjituri.

Numele Sweet Ela face trimitere la bunica antreprenoarei Cristina Voicu, de la care a preluat pasiunea pentru prăjituri.

Autor: Georgiana Mihalache

14.12.2020, 21:30 289

Înainte de pandemie, mare parte din businessul Sweet Ela venea din evenimente - circa 80% l În perioada de criză, afacerea a fost susţinută din fonduri proprii.

Antreprenoarea Cristina Voicu, fondatoarea cofetăriei Sweet Ela din Bucureşti, spune că 2020 va fi un an marcat de pierderi, după ce pandemia de COVID-19 a limitat industria evenimentelor. Planurile pentru 2021 urmăresc deschiderea unui magazin online, un domeniu care a prins avânt în criza sanitară.

„Mare parte din business, undeva la 80%, venea din evenimente, nunţi, botezuri. În 2020 am încercat să ne axăm pe partea de cofetărie, lucrăm şi la un shop online, în ianuarie îi dăm drumul. Ne adaptăm, nu ne închide pe noi pandemia, trebuie să rezistăm“, a spus pentru ZF Cristina Voicu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO