Companii

Cristina Filip preia conducerea casei de avocatură PeliFilip

Cristina Filip preia conducerea casei de avocatură...

Autor: Corina Mirea

03.03.2016, 17:10 824

Conducerea casei de avocatură PeliFilip, unul dintre jucătorii de profil care au avut cel mai bun trend de creştere în ultimii ani, a fost preluată de Cristina Filip, cea care în ultimii aproape opt ani a deţinut poziţia de partener în cadrul aceleiaşi firme.

Ea a preluat frâiele PeliFilip de la Francisc Peli, care şi-a încheiat mandatul. Schimbarea vine în contextul alegerilor ce au loc la nivel de partneri la fiecare trei ani, potrivit informaţiilor transmise de casa de avocatură, care a fost implicată în procesul de preluare a Volksbank de către Banca Transilvania. 

“PeliFilip a crescut sănătos şi susţinut şi a atins obiectivul de a ajunge între primele case de avocatură din România. Avem în continuare un potenţial foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele şi iniţiativele clienţilor noştri ne oferă permanent oportunităţi şi provocări complexe”, a spus Cristina Filip. Anterior intrării în casa de avocatură PeliFilip ea a lucrat pentru NNDKP.

Ca urmare a schimbării de la vârful PeliFilip, fostul partener Francisc Filip a preluat atribuţii de business development în cadrul firmei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO