Companii

Cristian Vlad, Young ANAT: Anul 2020 a fost foarte bun pentru unităţile de cazare din zona Făgăraşului, cererea a crescut cu 50%

Cristian Vlad, coordonatorul grupului de lucru Young ANAT din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism

Cristian Vlad, coordonatorul grupului de lucru Young ANAT din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism

Autor: Miruna Diaconu

14.04.2021, 17:45 540

Ţara Făgăraşului este cel mai recent proiect de promovare turistică a României, realizat de autorităţile locale din zona Făgăraşului cu sprijinul grupului de lucru Young ANAT din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Cristian Vlad, coordonatorul grupului de lucru Young ANAT din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), din care vor face parte reprezentanţii agenţiilor de turism sub 35 de ani din România, spune că anul trecut unităţile de cazare din zona Făgăraşului au înregistrat creşteri faţă de anul anterior datorită contextului creat de pandemie.

„Vin oamenii în Ţara Făgăraşului, anul 2020 a fost cel mai plin având în vedere contextul creat de pandemie, oamenii nu au mai putut să iasă atât de mult în afara ţării. Din ce discutăm cu proprietarii unităţilor de cazare din zonă, cererea a crescut în 2020 cu aproape 50% faţă de 2019, aici existăm două laturi care au ajutat, pe de o parte, faptul că pandemia i-a ţinut pe oameni mai mult în ţară şi a doua că au mai existat tichete de vacanţă în piaţă“, spune Cristian Vlad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO