Companii

Cristian Taban, director executiv al clinicilor stomatologice Dent Estet: „Activitatea stomatologică în România în 2020 va fi clar sub nivelul celei din 2019“

Cristian Taban, director executiv al Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologică locală

Cristian Taban, director executiv al Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologică locală

Autor: Georgiana Mihalache

10.09.2020, 16:15 669

Cele două luni în care activitatea stomatologică a fost oprită din cauza Covid-19 îşi vor pune amprenta pe rezultatele companiilor de profil din 2020 ♦ Costurile pentru echipamente şi materiale au crescut cu 200%, spune Cristian Taban, Dent Estet.

Perioada de suspendare a activităţii în cabinetele stomatologice pentru două luni, din martie până la jumătatea lunii mai, în contextul Covid-19 şi creşterea costurilor cu materialele de protecţie vor afecta piaţa dentară din România, susţine Cristian Taban, director executiv al Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologică locală.

„Noi credem că acele clinici care lucrează strategic, pe bază de bu­si­ness plan, care au prevăzute riscuri eco­nomice şi măsuri de luat în situaţii de risc vor reuşi să recupereze până la 31 decembrie veniturile realizate la nivelul anului trecut.  Dacă vor reuşi să atingă acest nivel de anul trecut – deja asta reprezintă o mare realizare, având în vedere două luni fără activitate. Dar per total activitatea stomatologică în România va fi clar sub nivelul celei din 2019“, a spus pentru ZF Cristian Taban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO