Companii

Cristian Pandel, CEO, Christian Tour: Anul acesta, preţurile vacanţelor în afara ţării vor creşte, probabil vor fi la nivelul din 2019, multe ţări s-au deschis şi cererea a crescut

Cristian Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour

Cristian Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour

Autor: Miruna Diaconu

03.01.2022, 09:15 1593

♦ Pentru anul acesta, proprietarul agenţiei de turism se aşteaptă la o cifră de afaceri la 90-95% din nivelul înregistrat în 2019.

Cristian Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour, este de părere că anul acesta preţurile vacanţelor în afara ţării vor creşte, ajungând la nivelul din 2019. În 2020 şi 2021, multe agenţii de turism au avut pachete de vacanţe la preţuri mai mici faţă de anii anteriori, însă acest lucru se va schimba în 2022.

„Vor creşte preţurile la vacanţe anul vii­tor, în 2020 şi 2021 au fost mici costurile, dar probabil că în 2022 vor ajunge la nivelul din 2019. Vor fi deschise mai multe ţări şi ce­r­erea de vacanţe va creşte, iar cei care îşi vor cumpăra mai aproape de momentul ple­cării vor plăti foarte mult“, spune Cristian Pandel. Relaxarea măsurilor din mai multe ţări privind călătoritul peste graniţe va însemna o cerere mai mare pentru vacanţe ceea ce va duce preţurile sus în anumite destinaţii precum Egiptul, dar şi alte locuri exotice, care anul trecut au fost preferatele românilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO