Companii

Cosmin Marinof, managing director al DerTour: Observăm o tendinţă de revenire a rezervărilor făcute din timp, pentru vara anului 2022 avem deja peste 10.000 de pachete vândute. Până la sfârşitul acestui an, agenţia de turism va înregistra un volum de vânzări la circa 70% dintr-un an normal, fiind peste nivelul înregistrat în 2020

Cosmin Marinof, managing director al DerTour: Per total, anul 2021 a fost peste 2020, în final ne vom situa la aproximativ 70% dintr-un an normal.

Cosmin Marinof, managing director al DerTour: Per total, anul 2021 a fost peste 2020, în final ne vom situa la aproximativ 70% dintr-un an normal.

Autor: Miruna Diaconu

22.12.2021, 16:00 680

Cosmin Marinof, managing director al DerTour, spune că în ulti­ma perioadă a putut observa o re­ve­nire a rezervărilor de tip early-booking, astfel că agenţia de turism pe care o conduce a vândut deja circa 10.000 de pachete pentru vara anului viitor.

Însă, în prima parte a acestui an tu­riştii au preferat să îşi planifice va­can­ţele mai aproape de data plecării, ceea ce a creat multă incertitudine în piaţă. „Există mai multe avantaje pentru rezervările early-booking. Spre exemplu, pot beneficia de discounturi sau pot alege locaţiile pe care le preferă pentru că încă sunt locuri. În general, turiştii sunt vaccinaţi, iar dacă o destinaţie se închide, îi asigurăm că returnăm banii, nu oferim vouchere“, explică Cosmin Marinof.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO