Companii

COS, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajarea birourilor, a ajuns la afaceri de 27 milioane de euro

Christophe Weller, CEO şi fondator al Corporate Office Solutions (COS)

Christophe Weller, CEO şi fondator al Corporate Office Solutions (COS)

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.01.2018, 00:06 812

♦ Compania, înfiinţată în urmă cu două decenii, va deschide în acest an un birou la Timişoara.

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa locală dedicate spaţiilor de birouri, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 27 de milioane de euro, arată cele mai recente estimări ale conducerii companiei. Businessul COS a fost anul trecut pe o pantă uşor ascendentă faţă de anul anterior, care a fost cel mai bun din istoria companiei pe plan local.

„Anul trecut a avut continuarea firească a momentului foarte bun pe care l-am avut în 2016. Dinamismul pieţei imobiliare din România ne-a adus multe oportunităţi de afaceri şi am reuşit să obţinem majoritatea dintre ele. Printre proiectele majore pe care le-am avut în 2017 se numără furnizarea de soluţii la cheie pentru companii precum Harman, chiriaş în cadrul clădirii Metroffice Building, Microsoft, care are închiriate birouri în cadrul Globalworth Plaza, sau Nokia Alcatel Timişoara în cadrul Bega Group Building”, a declarat pentru ZF Christophe Weller, CEO şi fondator al Corporate Office Solutions.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO