Companii

Cornel Dogaru, prin BTD Construct, a câştigat contractul pentru construirea proiectelor Stejarii Residential Club şi o nouă clădire de locuinţe în Greenfield: Anul acesta observăm o efervescenţă fără comparaţie pe zona de ofertare, în special din partea unor dezvoltatori de top europeni şi locali

ANTREPRENORI LOCALI

Cornel Dogaru, prin BTD Construct, a câştigat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.10.2020, 12:00 2026

BTDConstruct & Ambient SRL, o companie de construcţii din Bucureşti, deţinută de familia Dogaru, a câştigat licitaţia pentru a realiza lu­crările de structură ale proiectului Stejarii Residential Club II, con­tractul fiind sem­nat recent.

„În vara acestui an, a intrat în portofoliul nostru şi prima clădire pe care o dezvoltăm în cadrul ansamblului rezi­denţial Greenfield, deja exis­tent, pentru Im­pact Deve­loper & Contractor. De asemenea, pen­tru proiectul curent H Pipera Lake am intrat în faza a doua de cons­trucţii, cu im­o­bilele 4 şi 5 din com­plex, după ce am finalizat cele trei imo­bile afe­rente fazei întâi“,  spune Cornel Dogaru, proprietar şi CEO al BTD­Cons­truct & Ambient.

Proiectul Stejarii Residential Club este dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pădurea Băneasa din nordul Capitalei. Greenfield este un complex rezidenţial gigantic, tot în zona Băneasa, dezvol­tatorul fiind controlat de Gheorghe Iaciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO