LIVE: ZF AGROPOWER - ​CUM ARATĂ NOUA RECOLTĂ DE STRUGURI ÎNTR-UN AN CU PRODUCŢII AGRICOLE RECORD? Cum va evolua preţul vinului în această toamnă?
Companii

Cornel Cărămizaru, director general, FrieslandCampina Spania şi Portugalia: De la distanţă, România pare mult mai frumoasă şi mai interesantă. Am devenit mult mai echilibrat în evaluarea ei. Executivul deţine de circa doi ani funcţia actuală. Înainte, el a condus operaţiunile din România ale aceleiaşi companii active în domeniul lactatelor

Cornel Cărămizaru, director ge­neral al filialelor FrieslandCampina din Spania şi Portugalia, descrie ultimul an şi jumătate ca pe o perioadă dificilă pentru toată lumea, cel puţin la început.

Crede că decizia cea mai bună a sa în această pe­rioadă şi, de ase­menea, cea mai dificilă, a fost luată la începutul crizei sanitare, şi anume aceea de a închide birourile şi de a continua lucrul de acasă - pentru toţi cei care puteau face asta. A fost o decizie pe care producătorul de lactate a luat-o înainte că această măsură să fie impusă de către autorităţi.

„Aceasta decizie luată din timp, înainte de a fi forţaţi, ne-a ajutat să câştigăm timp şi viteză în a implementa noul mod de lucru. De asemenea, ne-a ajutat să ne concentrăm pe măsurile care ne-au permis să menţinem activităţile productive neîntrerupte pe toată durata crizei în cele două fabrici, reuşind să livrăm fără sincope produsele noastre către clienţi.“

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.