Companii

Copraag Entrepreneur, un constructor din Argeş, a ajuns de la 0 la 114 mil. lei în trei ani, cu şapte angajaţi. Compania este deţinută, în proporţii egale, de două companii – Ascon Partners şi Ubitech Construcţii

Copraag Entrepreneur, un constructor din Argeş, a ajuns...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.10.2020, 17:45 951

Copraag Entrepreneur, o companie al cărei cod CAEN indică activităţi de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, şi-a triplat cifra de afaceri în 2019 faţă de 2018, ajungând la 114 milioane de lei anul trecut. Firma, cu sediul în Piteşti, are şapte angajaţi, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul companiei s-a situat la 12,6 milioane de lei.

Copraag Entrepreneur nu are un site unde să fie disponibile mai multe informaţii despre activitatea pe care o derulează şi proiectele în care este implicată.

Compania figurează la Registrul Comerţului ca fiind înregistrată în 2017, ceea ce înseamnă că a ajuns la un business de 114 milioane de lei în doar trei ani de activitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO