Companii

Copos va construi clădirea de birouri Ana Tower cu austriecii de la Strabag. Sunt român şi investesc în România

Copos va construi clădirea de birouri Ana Tower cu...

Autor: Bogdan Alecu

07.04.2018, 12:18 2175

Grupul Ana, controlat de omul de afaceri George Copos, a semnat cu austriecii de la Strabag pentru a demara construcţia birourilor Ana Tower, care vor fi gata la finalul anului viitor, la 19 luni de la începutul lucrărilor, potrivit companiei.

„Ambiţia noastră este de a realiza o clădire foarte performantă din punctul de vedere al eficienţei energetice, care oferă chiriaşilor facilităţi excelente, într-o zonă care suntem convinşi că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza şi Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Sunt român şi investesc în România!“, a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA. 

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 39 mil. euro, fără TVA, şi presupune construcţia clădirii de birouri de 24 de etaje lângă hotelul Crowne Plaza. Acesta va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj şi 358 de locuri de parcare dispuse pe trei etaje în subteran. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

Lucrările la noul proiect de birouri au demarat efectiv în luna noiembrie a anului trecut, când Octagon Contracting & Engineering a început lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO