Companii

Copilul minune al retailului românesc a ajuns la 54 mil. lei în S1. „Continuăm dezvoltarea“

Copilul minune al retailului românesc a ajuns la 54 mil....

Autor: Mirabela Tiron

17.08.2016, 00:07 4526

Magazinul de produse pentru copii Bebe Tei, con­trolat de Roxana Maftei, cea care deţine şi Farmacia Tei din Capitală, a avut vânzări de 54 mil. lei în S1 2016, faţă de 50 mil. lei în S1 2015, iar rezultatele sunt un impuls pen­tru continuarea planu­lui de investiţii.

„Suntem mulţumiţi de re­­zultate, continuăm dez­vol­­tarea. În septembrie des­­chi­dem o locaţie pe 400 de metri pătraţi destinată ex­­clusiv magazinului on­line aferent Bebe Tei. În oc­tombrie des­chidem în Dristor o farmacie pe 1.000 de metri pătraţi. Investiţia se ridică la jumătate de mi­lion de euro“, a spus Roxa­na Maftei.

Compania Farmacia Tei, ce operează două far­ma­cii, a finalizat S1 cu afaceri de 73 mil. lei, în creştere cu 28%.

Farmacia Tei este unita­tea cu cele mai mari vânzări din segment, în timp ce supermarketul Bebe Tei din centrul comercial Sun Plaza are vânzări comparabile cu cele ale unui hipermarket Kaufland din provincie.

„Lucrăm şi la deschiderea magazinului Bebe Tei din Iaşi, care se va întinde pe o suprafaţă de aproape 3.000 de me­tri pătraţi. Mai avem unităţi lângă Lacul Tei şi în cen­trul comercial Sun Plaza“, a spus Roxana Maftei. Tot anul viitor compania va deschide unităţi în Constanţa, unde va intra şi cu o farmacie Tei şi cu un magazin Bebe Tei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO