Companii

Contract pentru Intrarom de 2 mil. euro

17.01.2003, 00:00 23

Compania de telecomunicatii Intrarom a semnat cu Transelectrica un contract in valoare de 2,21 milioane euro pentru realizarea infrastructurii de telecomunicatii necesare schimbului de date intre retelele din Romania si Bulgaria, a anuntat ieri compania.
Proiectul este finantat din fonduri europene Phare si face parte din Reteaua Energetica Trans- Europeana. Infrastructura de telecomunicatii consta in cabluri cu firbra optica ce vor traversa Dunarea, sisteme de transmisiuni si diverse echipamente pentru Dispeceratul Central National.
Contractul este primul atribuit Intrarom de catre Translectrica si a fost castigat, spune compania, in cadrul unei licitatii initiate de Oficiul de Plati si Contracte Phare din cadrul Ministerului de Finante.
Intrarom este liderul pietei romanesti de echipamente pentru telecomunicatii din Romania, fiind parte a grupului elen Intracom.
Intrarom a avut o evolutie exploziva in ultmii ani, intrerupta in 2002 de evolutia proasta a pietei mondiale de telecomunicatii si stoparea proiectelor de investitii ale Romtelecom, principalul client intern al companiei.
Compania a intentionat in 2001 sa se listeze la Bursa de Valori, dar a renuntat la proiect anul trecut datorita evolutiei descendente a cifrei de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO