Companii

Constructorul ungar Kesz: Ceea ce ne îngrijorează în prezent este faptul că multe investiţii preconizate au fost amânate pe termen nedeterminat

Constructorul ungar Kesz: Ceea ce ne îngrijorează în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.10.2020, 18:25 151

Printre proiectele în care este implicată compania, se regăsesc birourile Dacia One, dezvoltate de belgienii de la Atenor pe Calea Victoriei, sediul central administrativ al Băncii Transilvania din Cluj-Napoca, extinderea fabricii de ambalaje Transilvania Pack & Print.

Compania ungară de construcţii Kesz, cu afa­ceri de 155 de milioane de lei în România, spu­ne că bugetul este afectat de cheltuielile ge­nerate de contextul epidemiologic, însă pâ­nă acum nu a oprit lucrările pe niciun şan­tier.

„Nimeni nu se aştepta ca anul 2020 să aibă o asemenea poveste. Starea de pan­demie, restricţiile şi măsurile de siguranţă introduse ne-au generat cheltuieli supli­mentare cauzate de achiziţia materialelor de protecţie sanitară, de îndeplinirea preve­derilor specifice de sezon, de întârzierile materialelor şi echipamentelor livrate în şantiere, de reorganizarea anumitor fluxuri tehnologice, de suplimentarea şi repla­nificarea personalului productiv. Cu toate că am apelat chiar şi la munca home-office, am observat o scădere uşoară a eficienţei, iar starea generală de nelinişte era prezentă. Ceea ce ne îngrijorează în prezent este faptul că multe investiţii preconizate au fost amânate pe termen nede­ter­minat“, spune Anca Pintea, coordonator al depar­tamentului de vânzări la Kesz România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO