Companii

Constructorul austriac PORR a făcut un salt spectaculos în 2020 şi s-a apropiat de afaceri de 1 miliard de lei: Înregistrăm un interes crescut şi o deschidere către colaborare din partea clienţilor publici. PORR Construct a făcut investiţii de 24,3 milioane de lei anul trecut, peste valoarea celor din 2019, şi are în plan să continue şi în 2021

Constructorul austriac PORR a făcut un salt spectaculos...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.05.2021, 16:30 111

Constructorul austriac PORR Construct aproape şi-a dublat cifra de afaceri de pe piaţa locală anul trecut comparativ cu 2019. Astfel, rezultatul a ajuns la 845,5 milioane de lei, potrivit informaţiilor transmise de repre­zent­anţii companiei în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2021, care va apărea pe piaţă în perioada următoare. Profitul a crescut şi el, cu 40%, până la 23,5 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi a fost de asemenea aproape de dublare, ajungând la 886.

PORR Construct a făcut investiţii de 24,3 milioane de lei anul trecut, peste valoarea celor din 2019, şi are în plan să continue şi în 2021.

„Investim constant şi consistent în dezvoltarea competenţelor colegilor noştri, în echipamentele şi utilajele de construcţii şi, nu în ultimul rând, în procesul de digitalizare a operaţiunilor desfăşurate pe şantierele de lucru şi a operaţiunilor administrative“, spun reprezentanţii companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO