Companii

Constructorul arădean P.A.B. a câştigat un contract de 33,5 mil. euro cu primăria Arad pentru amenajarea unui traseu de transport public pentru călători

Constructorul arădean P.A.B. a câştigat un contract de...

Autor: Laurentiu Cotu

19.01.2022, 17:45 662

♦ Din portofoliul companiei P.A.B. fac parte, printre altele, peste 35 de magazine construite pentru retailerul de bricolaj Dedeman.

Compania de construcţii P.A.B. România, controlată de antreprenorul Ion Sandu din Arad, a câştigat un contract de 165,7 mil. lei (33,5 mil. euro), TVA inclus, pentru amenajarea unui traseu de transport public de călători care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA şi strada Ştefan cel Mare, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Arad.

„Încheiem o lungă procedură a acestui proiect care a început în mandatul trecut cu bătălia pentru finanţare, proiectare şi în cele din urmă finalizarea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor. Un proiect pe care ni-l dorim de mult şi sunt convins că-l vom finaliza la timp. Mă bucur că o firmă din Arad va executa lucrările propuse în cadrul acestui proiect. Iată, vorbim despre fonduri europene care vor fi investite într-un obiectiv important pentru oraşul nostru“, a declarat Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO