LIVE: Acum la ZF Tech Day: Cum s-a reinventat digital Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică? O discuţie cu Liviu Lucaci, rector al UNATC, Maria Ciobanu, Senior Business Development Executive, Orange România, şi Adrian Manea, ICT Business Development Manager, Orange Business Services
Companii

Construcţii Erbaşu în asociere cu orădenii de la Abed Nego construiesc un parc ştiinţific şi tehnologic la Oradea, contract de 18,4 mil. lei

♦ Grupul deţinut de Cristian Erbaşu are în portofoliu construcţia mai multor stadioane şi săli polivalente, ansambluri rezidenţiale, dar şi anvelopări de blocuri în sectoarele 1, 4 şi 6 din Capitală.

Compania Construcţii Erbaşu, controlată de antre­pre­norul Cristian Erbaşu, în asociere cu orădenii de la Abed Nego, a câştigat un contract de aproximativ 18,4 mil. lei (3,7 mil. euro), fără TVA, cu Consiliul Judeţean Bihor pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la parcul ştiinţific şi tehnologic Bihor. Contractul se derulează în două etape - în prima etapă, într-un termen de şase luni, va fi elaborat proiectul tehnic, iar cea de-a doua etapă este dedicată lucrărilor efective. Construcţia va fi finalizată în termen de 18 luni.

Prin acest proiect se propune înfiinţarea unui parc ştiinţific şi tehnologic cu o suprafaţă desfăşurată de peste 5.400 mp, dotarea acesteia cu mobilier şi echipamente de cercetare specifice laboratoarelor propuse, amenajarea unei parcări de 63 de locuri de parcare autoturisme, din­tre care două destinate persoanelor cu handicap loco­mo­tor şi ins­talarea unui rastel de biciclete. În cadrul parcului ştiin­ţific şi tehnologic Bihor se vor desfăşura activităţi de învă­ţă­mânt, de cercetare, de transfer tehnologic al rezul­ta­te­lor cercetării şi valorificarea acestora prin activităţi economice.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.