Companii

Construcţii Erbaşu a avut cel mai bun prim semestru din istorie în 2020. „Niciun proiect al nostru nu s-a oprit“

Antreprenori locali

Cristian Erbaşu

Cristian Erbaşu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2020, 07:15 421

Construcţii Erbaşu, compania de­ţi­nută de omul de afaceri Cristian Erbaşu, a avut în 2020 cel mai bun prim se­mestru din istoria com­paniei, în ciu­da di­fi­cultăţilor generate de pan­demie, de­oarece prima parte a anu­lui a venit cu lucrări mari în deru­la­re, iar vre­mea a permis con­ti­nua­rea con­strucţiilor, tem­pera­turile nefiind atât de scă­zute pre­cum în alte ierni.

„Dacă nu vor fi şocuri majore până la finalul anului, vom fi puţin peste 2019 ca afaceri. Niciun pro­iect al nostru nu s-a oprit, majoritatea au păstrat ritmul de execuţie. În cele mai rele cazuri, s-au amânat unele termene de execuţie, dar asta doar în cazul câtorva proiecte“, spune Cristian Erbaşu.

Construcţii Erbaşu, cu afaceri de 703 mil. lei în 2019, estima la începutul aces­tui an să atingă 1 mld. lei în 2020. Date fiind condiţiile actuale însă, busi­nes­sul s-ar putea situa la 800 mil. lei, potri­vit estimă­rilor companiei.

Grupul deţinut de Cris­tian Erbaşu este im­plicat în con­struc­ţia sta­dioa­nelor Stea­ua (Ghen­cea) şi Rapid (Giuleşti), con­struc­ţia unor săli poli­va­lente la Oradea, Mioveni şi Tulcea, an­sam­blul reziden­ţial Marmura Resi­dence (dez­vol­tat de Prime Kapital în Bu­cureştii Noi), do­uă spitale şi anve­lo­pări de blocuri în sectoarele 1, 4 şi 6 din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO