Companii

Constantin Boromiz, fondator Boromir: Am suplimentat capacitatea de producţie cu 50%. Deficitul comercial existent este o oportunitate de creştere pentru noi

Videoconferinţa Branduri româneşti pentru revenirea economiei

Constantin Boromiz, fondator Boromir: Am suplimentat...

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.04.2020, 13:53 270

Constantin Boromiz, fondatorul Boromir, spune că în perioada carantinei a fost nevoit să suplimenteze producţia de făină, mălai şi alte produse de bază, din cauza creşterii puternice a cererii pe acest segment.

„În această perioadă am avut o cerere mai puternică pe produsele de bază precum făină, mălai. Astfel, am mărit producţia cu 50% pentru făină, mălai, am reuşit să mobilizăm echipa, am luat măsuri de protecţie. Deficitul comercial existent este o oportunitate pentru noi şi ne vom mobiliza pentru a câştiga piaţă”, a spus Constantin Boromiz, în cadrul videoconferinţei Branduri româneşti pentru revenirea economiei organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

 

Alte declaraţii:

 

Avem contracte cu toate tipurile de magazine. Am respectat comenzile, datorităt capacităţii suplimentare de producţie.

Faptul că rezistăm şi că putem să ne suplimentăm producţia este rezultatulul muncii în echipă, investiţiilor, este un cumul de factori. Pe termen lung munca de echipă şi puterea de a te mobiliza face diferenţa.

a fluxurile de fabricaţie. Produsele pe care le lansăm au la bază nevoile clienţilor. Pornind şi de la tradiţia românilor, de familie.

Avem multe linii de fabricaţie şi putem dezvolta o gamă mare de produse şi putem flexibiliza fluxurile de fabricaţie. Produsele pe care le lansăm au la bază nevoile clienţilor. Pornind şi de la tradiţia românilor, de familie.

Dacă stimulăm consumul afacerile merg, dar poate vor fi mai puţini bani în piaţă şi atunci trebuie să fim pregătiţi cu produse de calitate şi la un preţ corect. Nu ştim cum va creşte consumul, facem mai multe variante de planuri de business.

În jurul lanţului Carpatic sunt multe mici gospodării care trebuie să fie active, să crească animale, să crească legume, să facă pensiuni în aer liber, să se realizeze o subvenţie mai mare pe această zonă – de deal şi de munte- pentru că pământul se lucrează mai greu. Ar fi o oportunitate imensă să se activeze câteva sute de gospodării din jurul Carpaţilor, este o perioadă propice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO