Companii

Constanţa, cel mai nou pariu al companiilor aeriene pe intern

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.04.2017, 00:07 3587

Constanţa, cel mai mare oraş de pe litoralul românesc al Mării Negre, va fi legat începând cu luna iunie de patru mari oraşe din ţară prin curse aeriene. Astfel, dacă jucători precum Tarom, Wizz Air şi Ryanair au pariat pe curse cu plecare din Bucureşti, compania românească Blue Air a unit pe cale aeriană Iaşiul de Timişoara şi Cluj, iar în aceas­­tă vară va ope­­ra zboruri din Con­stanţa spre Iaşi, Ora­dea, Timi­şoara şi Cluj-Na­po­ca. De asemenea, din Con­stanţa vor fi zboruri de tip charter spre Tel Aviv şi retur, conform celor mai recente date.

Distanţele dintre oraşele din vestul ţării spre litoral se par­curg în mai mult de zece ore cu maşina sau cu trenul, în timp ce cu avionul acestea se parcurg în mai puţin de două ore. De exemplu, doar pentru a trece de centura Capitalei la orele de vârf este nevoie de mai mult de o oră. Astfel, sunt locuitori din vestul ţării care preferă să mear­gă pe litoralul grecesc sau cel din Croaţia pentru că ajung mult mai repede.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO