Companii

Consiliul Concurenţei pune în dezbatere publică angajamentele Helpnet pentru preluarea a 63 de farmacii din grupul Farmaceutica Remedia

Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de Help Net Farma SA în vederea înlăturării îngrijorărilor concurenţiale identificate în contextul preluării fondurilor de comerţ aferente unui număr de 63 de farmacii aparţinând Farmaceutica Remedia SA.

Cele 63 de farmacii sunt localizate în Bucureşti şi în judeţele Alba, Arad, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş şi Timiş

Atât Help Net Farma SA, cât şi farmaciile achiziţionate sunt active, în România, în sectorul comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice. Help Net face parte din grupul german Phoenix, furnizor de servicii integrate de sănătate, la nivel european, cu o prezenţă activă în 27 de ţări. În România, grupul Phoenix este prezent şi pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul companiei Farmexim SA.

În urma analizei, au rezultat anumite îngrijorări concurenţiale în ceea ce priveşte efectele pe care această operaţiune le-ar putea avea pe piaţa comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice din zona Aviaţiei Park, Bucureşti.

Angajamentele propuse de Help Net Farma SA pentru a elimina îngrijorările autorităţii de concurenţă prevăd cesionarea fondului de comerţ aferent farmaciei aflată pe Str. Alexandru Aviaţiei Park din Bucureşti.

 
Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.