Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Profi cumpără 10 magazine de la cel mai mare francizat al Carrefour, compania Pronto

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care...

Autor: Cristina Roşca

03.06.2021, 00:05 2874

♦ Compania Pronto Mobile opera 15 magazine de proximitate sub umbrela francizei Carrefour Express ♦ Dintre acestea, zece au fost cumpărate de Profi.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a cumpărat zece magazine de proximitate de la compania Pronto Mobile SRL, unităţi de proximitate ce funcţionau sub umbrela francizei Carrefour Express.

„În urma analizei, Consiliul Con­curenţei a constatat că această opera­ţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndolieli serioase privind com­patibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal“, spun repre­zentanţii autorităţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO