Companii

Conferinţa ZF „România 100. de ani de business“ Craiova. Topul celor mai mari companii din Dolj

Conferinţa ZF „România 100. de ani de business“...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.11.2018, 00:07 1234

Ford România a avut în 2017 o cifră de afaceri de 4,8 mld. lei, adică aproape 20% din cifra de afaceri a judeţului Dolj.

Cele mai mari 20 de companii din judeţul Dolj au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 9,4 miliarde de lei, adică aproximativ 40% din rulajul realizat de cele peste 18.000 de companii active din judeţ, arată o analiză a ZF făcută pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Ziarul Financiar a început o serie de articole despre businessurile din cele mai importante judeţe, businessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 de ani de business“.

Astăzi, 20 noiembrie, la Craiova, ZF va organiza a şaptea conferinţă din şirul de evenimente care sunt organizate cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY.

Cea mai mare companie din judeţ este Ford, con­struc­tor de automobile care deţine o fabrică în Craiova. Ford România a avut anul trecut o cifră de afaceri de 4,8 miliarde de lei, adică aproape 20% din cifra de afaceri a judeţului Dolj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO