Companii

Conferinţa ZF „România 100 de ani de business“, Cluj-Napoca. Radiografia judeţului Cluj: cum arată economia unuia dintre cei mai puternici cinci poli de business din România

Conferinţa ZF „România 100 de ani de business“,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.12.2018, 00:07 1670

Clujul şi-a dublat cifra de afaceri între 2008 şi 2017.

ZF organizează mâine 11 decembrie la Cluj-Napoca o no­uă conferinţă din seria de evenimente „România 100 de ani de busi­ness. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creş­tem“, evenimente care au reunit până acum peste 50 de speakeri şi aproape 1.500 de participanţi.

Judeţul Cluj este unul dintre cei mai importanţi cinci poli de business din România, făcând parte din „parcul de locomotive“ care susţine creşterea economică de pe plan local. Ca nivel al PIB-ului, judeţul Cluj se află pe lo­cul patru în România, după Bucureşti, Timiş şi Con­stanţa, arată datele de la Comisia Naţională de Prognoză (CNP).

ZF va organiza la Cluj-Napoca a noua conferinţă din şirul de evenimente organizate cu sprijinul Băncii Tran­sil­va­nia şi al companiei de consultanţă EY.

Datele de la Registrul Comerţului arată că anul trecut cifra de afaceri a celor peste 41.000 de companii din judeţul Cluj a ajuns la 58,7 miliarde de lei, mai mare cu 11% faţă de anul anterior. Faţă de anul 2008, ultimul an cu creşteri importante pentru economia locală înainte de criză, cifra de afaceri a companiilor din judeţ s-a dublat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO