Companii

Conferinţa ZF Health&Pharma Summit, 2020: Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind din Câmpina: „Veniturile au scăzut cu 50% în aprilie. Ulterior am intrat în normal“. Spitalul Sanconfind a fost înfiinţat în 2015, după o investiţie de 22 mil. euro a antreprenorului Ioan Simion, în Câmpina, judeţul Prahova

Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, a deschis spitalul Sanconfind în 2015, dorindu-şi o alternativă la sistemul de stat.

Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, a deschis spitalul Sanconfind în 2015, dorindu-şi o alternativă la sistemul de stat.

Autor: Georgiana Mihalache, Cristina Bellu

10.11.2020, 18:30 109

Activitatea din spitalul Sanconfind din Câmpina, pariul antreprenorului Ioan Simion în piaţa medicală privată, a fost afectată în lunile în care România a fost în stare de urgenţă, veniturile scăzând sub 50% în aprilie, potrivit fondatorului unităţii medicale, prezent la videoconferinţa ZF Health & Pharma Summit.

„Activitatea spitalului a fost afectată în perioada de restricţii împuse de stat în contextul pandemiei de COVID-19, in întervalul martie- aprilie. Fluxul de pacienţi a scăzut, dar apoi, începând cu luna mai lucrurile au reintrat uşor, uşor în normal. Momentan nu avem planificate noi investiţii în spital. Suntem în faza de creştere pe infrastructura existentă, de angajare de personal şi de extindere pe noi specialităţi“, a spus Ioan Simion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO