Companii

Conferinţa ZF Health & Pharma Summit 2020. Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: Ar trebui să creăm în România o industrie farmaceutică puternică, să deservească toată Europa

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: În lunile de pandemie a trebuit să găsim metode să ne adaptăm.

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: În lunile de pandemie a trebuit să găsim metode să ne adaptăm.

♦ Terapia Cluj este cel mai mare producător local de medicamente, cu afaceri de 736 mil. lei în 2019 ♦ De la debutul pandemiei, compania a lucrat la formule de dezinfectanţi pentru a răspunde cererii din piaţă.

Lecţia pe care autorităţile trebuie să o înveţe din pandemia de Covid-19 este impor­tan­ţa industriei producătoare de me­di­ca­mente şi rolul fabricilor locale în lupta cu o criză sanitară. Următorul pas este investiţia în producătorii locali, care au potenţialul de a livra medicamente la nivel european, susţine Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente.

El a fost  prezent la videoconferinţa Health & Pharma Summit, eveniment organizat de Ziarul Financiar, ajuns la a noua ediţie, care a dezbătut importanţa industriei de medicamente şi soluţiile pentru a creşte producţia locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO