Companii

Conferinţa Confidex – Despre încrederea în economie în vremuri de criză: Victor Căpitanu, managing director One United Properties: Avem 1.500-2.000 de oameni pe şantiere în fiecare zi. Noi, ca dezvoltatori imobiliari, nu putem lucra de acasă

Victor Căpitanu, managing director One United Properties.

Victor Căpitanu, managing director One United Properties.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.04.2020, 12:28 332

Piaţa imobiliară are în continuare nevoie de proiecte noi, atât de locuinţe, cât şi de birouri, iar dezvoltările mixte vor continua să câştige teren şi după criza economică ce se prefigurează din cauza pandemiei de Covid-19, este de părere Victor Căpitanu, managing director One United Properties.

„Avem 1.500-2.000 de oameni pe şantiere în fiecare zi. Noi, ca dezvoltatori imobiliari, nu putem lucra de acasă. Nevoia de apartamente şi birouri de calitate este semnificativă. În piaţă, e nevoie de stoc. Sunt foarte mulţi oameni care stau în blocuri vechi şi vor să stea în blocuri noi. Dezvoltările mixte vor câştiga teren.

Va avea loc o consolidare a companiilor în birouri de calitate A, cu impact minim asupra mediului înconjurător, care să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor”, a spus Victor Căpitanu în videoconferinţa „Confidex - Despre încrederea în economie în vremuri de criză”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO