Companii

Conferinţa Birouri şi Rezidenţial 2021. Vânzările de locuinţe au accelerat în 2021, dezvoltatorii mizează pe proiecte mixte care să atragă cerere nouă atât pentru rezidenţial cât şi pentru birouri

Conferinţa Birouri şi Rezidenţial 2021. Vânzările de...

Autor: Bogdan Alecu, Cristina Bellu

23.09.2021, 12:00 200

♦ Proiectele imobiliare mixte, care vor include pe lângă locuinţe şi magazine, birouri şi spaţii verzi prind avânt, pe măsură ce pandemia schimbat preferinţele. ♦ Proprietarii de birouri au accelerat investiţiile în noi facilităţi iar conceptul de office evoluează spre un mediu de lucru cu o componentă de socializare.

Starea de urgenţă şi pandemia au modificat preferinţele clienţilor de real estate, iar acum cele mai căutate sunt proiectele mixte, care oferă cât mai multe funcţiuni în proximitatea locuinţei.

„Proiectul One Cotroceni Park este o dezvoltare mixtă care integrează atât clădiri de birouri, cât şi zone locative care integrează 850 de apartamente. În S1/2021 am raportat vânzări de peste 261 de unităţi locative  şi peste 395 locuri de parcare, evoluţie record. Proiectul este o mare surpriză. Într-o lună şi jumătate am vândut aproape 200 de apartamente şi semnăm în continuare, zilnic, vânzări acolo. Noi am avut tendinţa de a dezolta proiecte mixte cu timp înainte de pandemie. Dacă suprafeţele sunt generoase, iar oamenii pot achiziţiona un apartament care să le ofere un spaţiu unde să integreze o zonă de birouri sunt foarte mulţumiţi“, a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO, Residential Division, One United Properties în cadrul în cadrul Conferinţei Birouri şi Rezidenţial 2021 realizată de ZF în parteneriat cu One United Properties, C&W Echinox, Crosspoint Real Estate, PSC Group, Genesis Property, Filip&Company, Immofinanz, Cordia, Alesonor, Atria Urban Resort, Hagag, MAN - MHS Truck&Bus şi Gran Via.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO