Companii

Con-a va construi parcurile de retail BelRom din Mures si Bacau

24.04.2007, 17:01 34

Grupul de constructii Con-a din Sibiu, cu afaceri de 50 mil. euro anul trecut, a anuntat ca va construi parcurile de retail dezvoltate de BelRom la Targu-Mures si la Bacau, dupa ce anul trecut a construit parcul de retail din Sibiu, in care Bel Rom a investit 50 mil. euro. Ulterior, dezvoltatorul a incasat 83 mil. euro din vanzarea parcului catre fondul britanic de investitii North Real Estate.
BelRom a anuntat in toamna anului trecut ca, dupa finalizarea parcului de retail de la Sibiu, intentioneaza sa constriasca zece astfel de parcuri, investitia totala urmand sa ajunga la aproximativ 500 mil. euro. Urmatoarele doua parcuri anuntate de Belrom, dupa Mures si Bacau, vor fi construite la Braila si Deva.
"Am convenit sa realizam constructia la parcul de retail de la Targu-Mures si la cel de la Bacau si este posibil sa urmeze si altele", a declarat Mircea Bulboaca presedintele grupului Con-a. Reprezentantii Con-a nu au oferit informatii privind valoarea contractului semnat cu BelRom.
Grupul Con-a, care a reusit anul trecut sa isi dubleze cifra de afaceri pana la 50 mil. euro, participa la modernizarea terminalului Aeroportului Sibiu, alaturi de firma germana Lindner AG si de Dafora Medias.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO