Companii

Complexul Gura Portiţei, afaceri de 2,3 mil. de euro în acest sezon. „Reclasificăm complexul la 5 stele şi construim încă 80 de camere cu fonduri europene.“

Complexul Gura Portiţei, afaceri de 2,3 mil. de euro în...

Autor: Mirabela Tiron

02.11.2021, 07:00 2646

Complexul Gura Portiţei Sat, o porţiune de pământ situată între Marea Neagră şi limanul Goloviţa din Delta Dunării, ce operează mai multe vile şi căsuţe, a finalizat cu afaceri de 2,3 milioane de euro în acest sezon, faţă de 2 milioane de euro anul trecut.

„Complexul s-a pliat perfect pe nevoile turiştilor în pandemie, dat fiind că se întinde pe 6 hectare de plajă şi că oferă distanţarea de care era nevoie. Am avut un grad mediu de ocupare de 90%, turiştii au venit pe sejururile de 3 sau 4 nopţi. Am  găzduit şi evenimente corporate sau team buildinguri“, a declarat pentru ZF Laurenţiu Niculae, managerul complexului. El a preluat anul acesta conducerea la Gura Portiţei şi are ca obiectiv renovarea şi reclasificarea complexului, anterior conducând ope­ra­ţiunile la complexul hotelier de cinci stele rebranduit sub nu­mele de Lebăda Luxury Resort & Spa din Crişan (Delta Dunării). 

Gura Portiţei operează 80 de spaţii de cazare (vile, căsuţe), are o capacitate de cazare de 200 de locuri şi  două restaurante.

Complexul este operat de firma Sat Vacanţă Gura Portiţei, care a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 10 milioane de lei şi un profit net de 2,7 milioane de lei, la 57 de angajaţI, arată datele publice. Firma este controlată de Marian Mihai, cu 99,9%. În 2012, asociaţii companiei Sat Vacanţă Gura Portiţei au făcut modificări în acţionariat. Piscicola Jurilovca, reprezentată de Alexandru Bittner, un apropiat a lui Adrian Năstase, s-a retras din business şi a cedat părţile sociale către Marian Mihai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO